Vi söker konsulter till våra många uppdrag för projektledare

Som projektledare hos ProData Consult får du:

  • Ett stort utbud av spännande projektledaruppdrag
  • Uppdrag som matchar dina kvalifikationer
  • Attraktiva timersättningar och betalning i tid
  • Yrkes- och sociala event

Anmäl dig

Är du en kunnig, erfaren projektledare?

Hos ProData Consult levererar vi när det gäller komplexa, utmanande projekt för våra kunder varje dag.

För att bli projektledare hos ProData Consult måste du ha minst fem års erfarenhet av antingen IT-projekt eller mer företagsinriktade projekt.

Som projektledare hos ProData Consult har du teknisk insikt och djupgående erfarenhet av komplexa projekt, IT-utvecklingsprojekt och projekt inom organisationsimplementering. Du förstår processerna i IT-projekt, vilket betyder att du kan organisera projektets resurser på optimalt sätt. Du har också erfarenhet av att leda en projektgrupp med specialiserade IT-konsulter.

Dessutom är det definitivt en fördel med certifierad erfarenhet av bästa praxis-metoder inom följande områden:

  • Managing Successful Programmes (MSP)
  • PRINCE2-projektledning
  • Förändringshantering
  • ITIL
  • SCRUM Master (rörlig utveckling)

Hitta ditt nästa uppdrag som projektledare hos ProData Consult

Vi får många förfrågningar om både verksamhetsprojektledare och IT-projektledare från våra kunder, vilket betyder att vi har stort behov av utbildade, erfarna projektledare.

Som projektledare hos ProData Consult kan du förvänta dig att arbeta med spännande, utmanande uppdrag som passar din profil. Du har möjlighet att arbeta med projekt där du har ansvar för att säkerställa att projekt-teamet har nödvändiga resurser och kompetenser för att hålla deadline och fullgöra projektet framgångsrikt. Du är ansvarig för den övergripande projektplaneringen och du säkerställer att alla projektgruppens medlemmar känner till sina uppgifter i varje fas, så att inga resurser slösas. Det är viktigt att hela projektgruppen hela tiden är fokuserad på det gemensamma målet och att alla gruppens medlemmar vet vilka uppgifter som behöver utföras och när.

Visa tillgängliga uppdrag

Redo för nya utmaningar? Registrera ditt CV idag

Vi letar alltid efter toppkrafter bland konsulter för våra många jobb.

Registrera ditt CV och ange dina kompetenser. När du har skapat en profil kan vi hitta och kontakta dig när vi har relevanta projekt för dig.

Registrering