Vi söker apputvecklare till våra många uppdrag

Som apputvecklare hos ProData Consult får du:

  • Ett stort utbud av spännande apputvecklingsuppdrag
  • Uppdrag som matchar dina kvalifikationer
  • Attraktiva timersättningar och betalning i tid
  • Yrkes- och sociala event

Anmäl dig

Är du en apputvecklare på toppnivå som söker nya uppdrag?

Hos ProData Consult söker vi skickliga apputvecklare med minst fem års erfarenhet av att utveckla och programmera iOS- och Android-applikationer. Med fokus på effektiv apputveckling och insikt i potentialen hos mobila plattformar måste du kunna:

  • utveckla användarvänliga mobilapplikationer
  • utveckla applikationer för både iOS och Android
  • använda de senaste framstegen inom apputveckling
  • säkerställa effektivitet i utvecklingsprocessen.

Är du iOS-utvecklare?

Som iOS-utvecklare är du specialist på att utveckla och programmera mobilapplikationer för Apple-produkter, som iPhone och iPad. Du förstår hur du kan skapa användarvänliga mobilapplikationer för iPhone, som lever upp till kundens krav och förväntningar. Eftersom du vet hur du ska utveckla lösningar som är perfekt skräddarsydda för iOS-plattformen ger dina appar bästa möjliga upplevelse för kundens slutanvändare.

Är du Android-utvecklare?

Som Android-utvecklare är du specialist på Googles operativsystem Android. Du kan ge din kund råd om bästa sättet att använda Android för att utveckla högkvalitativa mobilapplikationer som lever upp till kundens förväntningar. Du är också skicklig på att skapa enkla applikationer utan onödiga funktioner eller designelement.

Hitta ditt nästa apputvecklaruppdrag hos ProData Consult

Hos ProData Consult efterfrågar våra kunder ofta apputvecklare som har erfarenhet av att utveckla applikationer i iOS och Android. Vi samarbetar med några av de största företagen, vilket betyder att vi kan erbjuda våra konsulter ett brett urval av spännande utmaningar och uppdrag.

Som apputvecklare är du flexibel och du baserar dina lösningar på kundens krav och behov. Du har en central roll för att ge kunden råd och säkerställa att den valda lösningen är enkel och användarvänlig och att den lever upp till kundens förväntningar. Du använder dig av dina stora kunskaper i relation till användarvänlighet och du kan förklara applikationens potential, begränsningar och kompatibilitet med andra IT-lösningar.

Du kommer ofta att ingå i ett större utvecklings-team som arbetar tillsammans för att uppnå det optimala resultatet. Bland team-medlemmarna kan det finnas experter som är specialiserade på en rad olika områden.

Visa tillgängliga uppdrag

Redo för nya utmaningar? Registrera ditt CV idag

Vi letar alltid efter toppkrafter bland konsulter för våra många jobb.

Registrera ditt CV och ange dina kompetenser. När du har skapat en profil kan vi hitta och kontakta dig när vi har relevanta projekt för dig.

Registrering